Новини
Суспільство

На Хмельниччині поховали ще трьох загиблих військових

Вчора – у Новій Ушиці, сьогодні – у Волочиську та Хмельницькому провели до місця останнього спочинку трьох військових, які віддали життя заради України під час боїв з російськими окупантами.

25-річний Вадим Положай, який змалку мріяв бути льотчиком, навчався у Харківському національному університеті Повітряних Сил імені Івана Кожедуба. Після закінчення вишу пішов служити до війська. Молодого пілота було поранено 27 лютого під час оборони аеропорту на Миколаївщині. 10 березня Вадим Положай помер у госпіталі.

Прощання з військовим відбулося сьогодні, 14 березня у Хмельницькому. Провести в останню путь загиблого хмельничанина прийшли рідні, близькі, друзі, вчителі школи №19, де навчався Вадим. Поховали Вадима Положая на Алеї Слави на кладовищі у мікрорайоні Ракове у Хмельницькому.

Сапера-розвідника Сергія Чеховського провели до місця останнього спочинку сьогодні у Волочиську.

Народився Сергій Чеховський 10 жовтня 1973 року у Волочиську. Після закінчення місцевого училища та проходження служби у лавах ЗСУ, працював на місцевому цегельному заводі. 2015 року був мобілізований і захищав країну на східних рубежах. Із 2017 року – служив за контрактом. 48-річний старший солдат Сергій Чеховський загинув на півдні України 8 березня.

Вчора, 13 березня, у Новій Ушиці попрощалися з Дмитром Давидюком. Народився 21 листопада 1991 року. Після закінчення місцевої школи навчався у Хмельницькому університет управління і права та на військовій кафедрі НАДПСУ. У 2017 році був призваний на строкову службу як офіцер запасу, з 2018 року – офіцер-контрактник. Загинув 11 березня в результаті обстрілу військового аеродрому у Луцьку.

Дмитра Давидюка поховали у Літині на Вінниччині, поруч з батьком.

За два дні на Хмельниччині поховали 10 військових, які загинули від рук російських окупантів.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook