Новини
Суспільство

Відомий шоумен з командою у Хмельницькому розвінчують ворожі фейки

Розвінчують фейки країни-агресора та показують Європі, що насправді діється в Україні. Хмельничанин Олександр Педан та його команда, до складу якої увійшли режисери та продюсери, наразі тримають інформаційний фронт. Шоумен каже, українці створили надійний тил, який обов’язково приведе нас до перемоги.

У мирному житті – шоумен та ведучий – наразі волонтер, який тримає інформаційний фронт рідної країни. Хмельничанин Олександр Педан і його команда нині створюють відео-, фото- та аудіо-контент. Передусім, розвінчують російські фейки.

Ми вирішили робити те, що ми вміємо – працювати з інформацією. І основний напрямок, який я обрав, і дуже багато команд в Україні над цим працюють (режисери, продюсери, співаки) – це створення контенту, який буде розбивати російські фейки. Це дуже важливо, тому що російська армія ботів працює в Україні останні 8 років, а то й більше. Дуже багато кроків було зроблено, щоб показати Заходу, західним ЗМІ, що відбувається в Україні, – розповів Олександр Педан.

Команда співпрацює також з українськими артистами. Вони пишуть тексти, а команда Педана визначається з контентом і створює кліпи. Підсумок останньої співпраці – переспів пісні «Я солдат» Сергія Бабкіна.

Наразі Олександр Педан працює над масштабним проєктом, спрямованим на підтримку українських біженців, які перебувають за кордоном. Таких, за даними ООН, понад 2,5 мільйона.

Вони не знають, як себе поводити, не знають, куди йти, не знають, де поселитися, що просити, на що очікувати тощо. Ми зробили величезний штаб, який буде займатися таким гуманітарним хабом для людей, які хочуть допомогти, які потребують допомоги, особливо за кордоном, щоб вони розуміли, що вони не кинуті, що їх тут чекають, – пояснює шоумен.

У мирному житті творча команда мала змонтувати проєкт про університети України. Натомість зараз відзняті кадри стали основою для зовсім іншого відео.

Відео – МТРК Місто

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook