Новини
Суспільство

Через літеру “Z” на бігборді хмельничани масово скаржилися владі (ФОТО)

Реклама рок-концерту, який мав би відбутися у Хмельницькому на початку червня, викликав хвилю емоцій у хмельничан, які побачили на ньому ворожу символіку та почали масово звертатися зі скаргами до влади. Надмірна активність містян призвела до того, що агенція, яка розміщувала рекламу, тепер повинна витрачати кошти на те, аби її зняти та повернути гроші за не до кінця виконане замовлення.

Розповів про ситуацію зі “скандальним” біг-бордом директор агенції, що займалася розміщенням реклами концерту “Mozart rock” Володимир Падалко.

На фото – комерційна реклама концерту, який мав відбутися 10/06 у Хмельницькій Філармонії. Розміщення цього сюжету було завчасно замовлено та оплачено клієнтом нашої агенції. Але знайшлись люди, які в нейтральному комерційному борді знайшли літеру Z та просто завалюють скаргами міську раду. І таких людей багато. Підприємство змушене зняти цю рекламу за вимогами представників влади. Це понесе витрати на паливо та на саму роботу. Підприємство буде змушене повернути клієнту кошти. Хоча в реаліях сьогодення, роботи ми не маємо. А всі патріотичні лозунги були розміщені нашим коштом,написав Володимир.

Також він нагадав те, про що неодноразово говорять останнім часом представники влади всіх рівнів, що економіка повинна працювати.

Пам’ятайте, в часи війни, гроші та продовження роботи — фундамент економіки країни.

Також від імені підприємства «Елізія» закликав українців до здорового глузду та до критичного мислення!

Тому що таким темпами скоро потрібно буде писати петицію, щоб забрати з англійського алфавіту літеру Z та V. Не втрачайте пильність, але зберігайте холодний розум! – закінчив свій допис Володимир Падалко.

Нагадаємо, музичний батл планували влаштувати в обласній філармонії днями гурти з Хмельницького та Львова.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook