Новини
Інфраструктура

Через Хмельниччину курсуватимуть “платні” потяги

Укрзалізниця” відновлює продаж квитків на низку потягів, що курсують Україною. Йдеться про поїзди, які не є евакуаційними, та про ті, які їдуть за кордон. Частина таких “платних” потягів проходить через Хмельниччину.

Як повідомили в АТ “Укрзалізниця”, повернення до систематизованого продажу квитків на міжнародні рейси дасть змогу пасажирам планувати свою подорож заздалегідь і гарантовано забезпечити собі місця у вагоні.

Евакуаційні рейси Укрзалізниці всередині країни не потребують придбання квитків, посадка є безплатною, пріоритетом користуються діти та матері,додали в товаристві.

Наразі потягами Укрзалізниці 2,75 мільйона українців та громадян інших країн доставлено до безпечних місць.

Ми продовжимо це робити, свідомо лишаючи всі внутрішні евакуаційні рейси безплатними. Ми також бачимо нормалізацію трафіку за кордон. А відтак систематизуємо процес посадки і вводимо можливість цивілізовано придбати квитки та оплатити послуги перевізника. Це дозволить нам виконати свої зарплатні зобов’язання перед поїзними бригадами, які з першого дня війни самовіддано вирушають у рятівні евакуаційні рейси, подекуди курсуючи по два тижні поспіль, – прокоментував керівник пасажирського напрямку “Укрзалізниці” Олександр Перцовський.

З розкладом потягів можна ознайомитися на сайті https://uz-vezemo.com/ Є в переліку і поїзди, які курсують через Хмельницьку область. При цьому один і той самий потяг може бути як евакуаційним, так і платним – в залежності від напрямку руху.

Рейси, на які відкрито продаж квитків, позначені зірочкою

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook