Новини
Культура

У Кам’янці влаштують благодійні покази сучасного українського кіно

З 24 березня в місті Кам’янець-Подільський відбудуться спеціальні благодійні покази сучасного українського кіно в рамках V Міжнародного кінофестивалю «Бруківка».

В рамках заходів відбудеться показ авторських фільмів молодих режисерів з різних куточків України, професійних повнометражних і короткометражних фільмів, які було створено за підтримки Державного агенства України з питань кіно, творчі зустрічі з відомими режисерами, акторами, композиторами та продюсерами.

Перед кожним блоком показів відбуватимуться акустичні виступи музичних гуртів. Окрема увага буде зосереджена на показах анімаційних фільмів для діточок переселенців та їх батьків.

Перша порція заходів буде в готельному комплексі «7 Днів», де 24 березня о 16:00 виступить гурт «ЕКСПАНСІЯ» та  відбудеться повноцінна прем’єра художнього фільму «Нестримний», до створення якого долучились кам’янчани.

Усі зібрані кошти підуть на підтримку Збройних сил України.

Партнерами благодійних показів є Українська кіноакадемія, Хмельницька кінокомісія, готельний комплекс «7 Днів», Кам’янець-Подільська міська рада та команда Кам’янець-Подільського міжнародного кінофестивалю «Бруківка».

Програму показів та анонси можна дізнатися на офіційних ресурсах фестивалю:

https://t.me/brukivkafest

https://www.facebook.com/KamianetsFilmFestival

За інформацією пресслужби кінофестивалю

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook