Новини
Інфраструктура

У містах Хмельниччини почали відключати опалення

У Старокостянтинові та Кам’янці-Подільському вже офіційно повідомили про призупинення подачі тепла у домівки містян. Також у Старокостянтинові частково призупинили подачу гарячої води.

Попри те, що офіційно опалювальний сезон ще не завершився, у Старокостянтинові відучора комунальне підприємство «Тепловик» призупинилося подачу тепла у домівки мешканців міста. Зробили це, зважаючи на підвищення температури повітря надворі, аби зменшити навантаження на бюджет, зекономити ресурси. Гаряче водопостачання у місті також призупинили, проте, за словами директора комунального підприємства Олександра Душенка, не виключено, що увечері та вранці вона у кранах старокостянтинівців буде.

Борг населення за отримані послуги становить наразі 30 мільйонів гривень.

У Кам’янці-Подільському комунальне підприємство “Міськтепловоденергія” також повідомило про зниження подачі теплоносіїв до технічного мінімуму. У селищах Першотравневому та Цукрового заводу, “Черемушках” і центральній частині міста теплопостачання припиняється на періоди, коли середньодобова температура зовнішнього повітря буде перевищувати +8°С.

В обох містах комунальники також зазначили, що відновлення подачі теплової енергії для потреб опалення буде відбуватися після пониження температури зовнішнього повітря.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook