Новини
Суспільство

Хмельницькі волонтери збирають гроші на реанімобілі

Загальна вартість двох автомобілів «швидкої допомоги», на які збирають гроші хмельничани, – 14 тисяч євро. Частину суми волонтери об’єднання «Захист» уже зібрали. Автівки приїхати до України мають з-за кордону.

Ми отримали запит на те, щоб вивезти з Ірпеня і з Києва хворих та поранених дітей. Тому ми відкрили збір коштів, – розповідає волонтерка, координаторка з логістики волонтерського об’єднання «Захист» Ольга Думанська.

Для збору коштів є офіційний рахунок. Також у волонтерському центрі є скринька для пожертв.

На сторінці волонтерського об’єднання «Захист» також повідомили, що придбані автомобілі будуть передані Хмельницькому військовому госпіталю та на передову.

Гроші можна надіслати на рахунок 5168 7427 2834 9436 (Катерина Луцик) з позначкою “на швидку” або безпосередньо передати волонтерському центру “Захист” (вул. Кам’янецька, 76).

Якщо 10 000 українців лише одного ранку замість кави і круасану передадуть кошти на придбання “швидких”, ми зберемо необхідну суму, наголосили волонтери.

Щодо інших завдань волонтерського об’єднання, то, за словами Ольги Думанської, «Захист» співпрацює з багатьма країнами, з яких надходить гуманітарна допомога.

Забезпечуємо різні заклади, в яких перебувають переселенці, так які потребують допомоги,додала волонтерка.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook