Новини
Події

У Хмельницькому жінки пройшлися маршем за мир і проти війни (ФОТО, ВІДЕО)

У центрі Хмельницького близько двох сотень осіб – матері і дружини військових, а також небайдужі краяни зібрались на мирну ходу – проти війни в Україні. Таким чином учасники Маршу матерів вирішили підтримати українців, які втратили у цій війні найрідніших.

На майданчику поблизу кінотеатру ім. Шевченка у Хмельницькому зібралися дружини, матері, сестри захисників України. Вони прагнуть підтримати військових і тих, хто від рук російських окупантів втратив дітей. Вірять, що жінки – це надійний тил Збройних сил України, і кожен може допомогти на своєму місці.

Присутні на заході жінки звернулися до матерів, які сьогодні змушені тікати, щоб зберегти своє здоров’я і здоров’я своїх дітей. Звернулися до матерів з Росії, оскільки саме вони породили тих солдатів, які вбивають дітей в Україні.

Вони не можуть мовчати, вони мусять також підключатися, виходити і зупиняти всіма можливими способами цю війну, – прокоментувала хмельничанка Олена.

Мирною ходою учасниці маршу пройшли до Янгола Скорботи, де помолилися за втрачені життя українців. А діти залишили біля підніжжя пам’ятника іграшки та лампадки.

За інформацією каналу Перший Подільський

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook