Новини
Кримінал

На Шепетівщині затримали групу наркоторговців

Злочинну групу з виготовлення та збуту наркотичних речовин, яка мала міжнародні зв’язки, на території Хмельниччини організував громадянин Росії. Під час документування злочинних дій наркоторговців, в поле зору правоохоронців потрапили також особи, які вели антисоціальний спосіб життя та всіляко ухилялися від мобілізації. Правоохоронці це виправили – вручили їм повістки до військкомату.

Попри те, що 59-річний організатор злочинного угрупування є громадянином Росії, мешкав він у Славуті. У минулому притягувався до кримінальної відповідальності та мав зв’язки у кримінальному світі.

У групі наркоторговців були “хіміки”, “закладчики”, “фасувальники” та “кур’єри”. Щомісяця члени групи отримувалися від своєї протиправної діяльності понад 350 тисяч гривень. Збираючи докази злочинної діяльності групи, поліцейські задокументувалися два десятки фактів продажу наркотиків.

В результаті обшуків у підозрюваних вилучили обладнання, компоненти для виготовлення наркотиків, та власне самі наркотичні засоби, готові до продажу.

Крім того, до рук правоохоронців потрапили мобільні телефони, записи та злочинним чином отримані кошти. Також в арсеналі наркоторговців була незареєстрована зброя різних видів та набої.

Восьми затриманим фігурантам справи наразі оголошено про підозру. Їм загрожує до 10 років ув’язнення з конфіскацією. Міру запобіжного заходу має визначити суд. Додатково встановлюється коло осіб, причетних до виготовлення та збуту наркотичних речовин.

За інформацією Шепетівського районного управління поліції

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook