Новини
Спорт

Благодійний забіг на підтримку армії влаштують у Хмельницькому

Спочатку бігатимуть, потім – збиратимуть гроші для війська. Хмельницькі волонтери запрошують долучитися до благодійного тренування просто неба. Забіг і руханка стартуватимуть в парку імені Чекмана завтра, у суботу, 26 березня, о 10:00. Організатори заходу кажуть: учасникам потрібно мати лише кросівки та гарний настрій. І, звісно, кошти на благодійний внесок.

Благодійні забіги у Хмельницькому влаштовують не вперше. Як правило, обирають для них саме локацію парку ім. М. Чекмана, аби не вдаватися до перекриття руху транспорту, якого в місті останнім часом значно побільшало.

Як розповів журналістам МТРК Місто організатор забігу – волонтер Дмитро Гуцалюк – ідея благодійного забігу має на меті, в першу чергу, об’єднати людей.

Весь цей час люди стресують. Вони не розуміють – етично це чи ні, ходити в спортзали в такий час. Особисто я не бачу в цьому нічого поганого. Фізичні навантаження дуже корисні для того, щоб розвантажити нерви, – пояснив Дмитро.

Захід проводитиме хмельницький тренер Вадим Машталер, додав волонтер. Вартість участі в благодійному забігу встановили символічну – 100 гривень.

Потім від зібраної суми і від того, що буде потрібно на той день, коли ми проведемо тренування, ми для хлопців із ЗСУ або щось купимо, або просто передамо ці кошти, – зазначив Дмитро Гуцалюк.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook