Новини
Кримінал

Чотирьох хмельничан взяли під варту за збут наркотиків

Схему незаконного підзаробітку, особливо недоречного в умовах війни, ліквідували правоохоронці Хмельниччини. Групу осіб, які займалися збутом наркотичних речовин, виявили, затримали, оголосили про підозру та відправили під варту до рішення суду.

Як повідомили в Окружній прокуратурі міста Хмельницького, затримали чотирьох хмельничан у березні цього року. До складу злочинної групи входили 16-річна дівчина, а також чоловіки віком 20, 26 та 40 років. Під час затримання у них вилучили понад вісім десятків згортків та стіків з наркотиками.

Серед речовин, збутом яких займалися хмельничани, виявили особливо небезпечний психотроп «PVP» та амфетамін. Збували наркотики підозрювані методом закладом на території міста.

Санкція статті, яку інкримінують групі наркоторговців, передбачає покарання від 6 до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook