Новини
Погода

Прогноз на 29 березня: Хмельниччина – без опалення, але з теплом

Слідом за містами обласного підпорядкування, теплопостачання в будинки містян призупинили на кілька днів у Хмельницькому. Таку новину озвучив сьогодні, 28 березня, під час звернення до мешканців громади заступник міського голови Василь Новачок. Рішення про призупинення опалювального сезону прийняли, щоб зменшити суму в платіжках хмельничан та з огляду на те, що найближчими днями очікують теплу погоду. Разом з тим, якщо температура повітря знизиться, опалення знову включать.

За прогнозами синоптиків, завтра, 29 березня, на території Хмельницької області очікується хмарна з проясненнями погода, можливі опади.

Вранці у Хмельницькому небо буде ясним, а вдень вкриється хмарами, які не зникатимуть до завершення дня. У другій половині дня можливий дрібний дощ, який до вечора повинен закінчитися. Температура повітря вранці +6, вдень +14, ввечері +12.

Ясному ранку прийде на зміну хмарна погода, яка утримається у Кам’янці-Подільському до самого вечора. Без опадів. Температура повітря вранці +4, вдень +15, ввечері +16.

Небо, ясне у Шепетівці вранці, затягнеться хмарами у середині дня, і так буде до самого вечора. Вночі та вранці опадів не очікується. Удень йтиме сильний дощ, проте ближче до вечора він закінчиться. Температура повітря вранці +6, вдень +12, увечері +12.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook