Новини
Дозвілля

У Хмельницькому тривають імпровізовані концерти місцевих музикантів просто неба

Хмельницькі артисти продовжують безстрокову акцію “Закрийте небо над Україною”, в рамках якої у центрі міста влаштовують “живі” концерти для перехожих. Протягом останніх днів перед хмельничанами та гостями міста виступили фронтмен гурту “Stanza” Андрій Журба, гітарист Олександр Ралдугін та музиканти та вокалісти Хмельницького академічного муніципального естрадно-духового оркестру, які виступили вже втретє.

Зазвичай про концерти, які відбудуться просто неба у центрі Хмельницького, попередньо не повідомляється – задля ефекту несподіванки.

У вихідні, попри не дуже сприятливу погоду, випадкові перехожі таки затрималися на імпровізованому концертному майданчику, аби послухати виступ одразу двох місцевих музикантів Андрія Stanza Журби та гітариста-віртуоза Олександра Ралдугіна, який виступив акомпаніатором відомого музиканта. Концерт тривав близько години.

Вчора втретє виступили в рамках акції “Закрийте небо над Україною” музиканти Хмельницького академічного муніципального естрадно-духового оркестру. У виконанні оркестру перехожі могли почути як старі, так і нові пісні у виконанні колективу. Солісти оркестру також виконали гімн України та гімн УПА.

Участь в безстроковій акції музиканти планують брати і надалі.

Нагадаємо, раніше просто неба у центрі Хмельницького виступали бандуристка Марина Круть та фронтмен гурту “Мотор’Ролла” Сергій Присяжний.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook