Новини
Кримінал

Рекордну партію наркотиків вилучили на Хмельниччині

Злочинну групу, яка займалася виготовленням та збутом наркотиків в особливо великих розмірах, організували брати-близнюки з Хмельницького. Роздрібним збутом займалися мешканці обласного центру та області. Повне коло осіб, які входили до складу злочинної групи, встановлюють правоохоронці. Під час обшуків вилучено 12 кілограмів наркотичних речовин, прекурсори та обладнання, пакувальний матеріал, кошти, отримані злочинним шляхом тощо.

Братів-хмельничан, які організували злочинну групу, затримали. Обшуки проводили за місцем проживання фігурантів, а також в їх гаражах та автомобілях. Вилучено під час обшуку близько 5 кг амфетаміну та 7 кг канабісу. За попередніми підрахунками, вартість вилученого становить близько двох з половиною мільйонів гривень.

Розслідування здійснюється у рамках кримінального провадження, відкритого за ч.ч. 2,3 ст. 307 ККУ. Санкція статті передбачає позбавлення волі терміном до 12 років з конфіскацією майна. Слідчі дії тривають. Після проведення експертиз буде вирішуватись питання про додаткові кваліфікації злочинної діяльності членів групи, повідомили у поліції Хмельницької області.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook