Новини
Бізнес

У Хмельницькому знову працюватимуть продовольчі ярмарки

Традиційні весняні ярмарки, де можна придбати продукти, насіння та інші корисні в господарстві речі, повертаються у Хмельницький. Очевидно, аби остаточно не паралізувати рух транспорту у центрі міста, цього разу для ярмарків підібрали інші локації – у віддалених мікрорайонах. Очікується, що лише цими вихідними проведення ярмарків не обмежиться.

Про відновлення роботи продовольчих ярмарків у Хмельницькому повідомили у міській раді. Продаватимуть м’ясні вироби, бакалію, сільськогосподарську продукцію, рибу. Також обіцяють, що в асортименті будуть плетені кошики та посадковий матеріал.

Місця для проведення ярмарків обрали у мікрорайонах Гречани (у суботу, 2 квітня, на перехресті вулиць Шухевича та Гонгадзе, на території ринку “Ранковий”) та Ракове (у неділю, 3 квітня, вулиця Гарнізонна, неподалік будинку №2).

Раніше, нагадаємо, ярмарки у Хмельницькому проводили на вулиці Прибузькій, перекриваючи її на пів дня для транспорту. Проте через засилля транспорту у місті цього разу, очевидно, від такої ідеї вирішили відмовитися. До того ж мешканцям віддалених мікрорайонів буде зручніше придбати необхідне, не виїжджаючи в місто та не ускладнюючи ситуацію на дорогах ще більше. Мешканці ж центру можуть все необхідне купити на продовольчому ринку – за спостереженнями хмельничан, ціни там не зазвичай не дуже відрізняються від ярмаркових.

Працюватимуть ярмарки протягом 4 годин – з 8.00 до 12.00. У владі обіцяють, що лише двома ярмарками обмежуватися не планують. Про наступні локації обіцяють повідомити додатково.

Підприємці, які хочуть поторгувати на ярмарках, можуть звернутися з питаннями за номерами 65-61-26, 65-84-49.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook