Новини
Інфраструктура

У Городку збудували нову парковку

Місто у Хмельницькому районі одним з першим взялося впорядковувати ситуацію з транспортом на вулицях. Збудували нову парковку на території міської лікарні. Користуватися нею можуть як місцеві автовласники, так і гості міста. Обійшлося будівництво у приблизно 600 тисяч гривень.

Будівельні роботи зі зведення парковки біля Городоцької лікарні наразі завершено. Залишилося нанести розмітку та поставити шлагбаум.

Парковкою можуть користуватися всі городоччани та гості міста. Заїжджати на територію лікарні дозволено лише спецтранспорту та медичному персоналу, – розповів журналістам Городок.City директор медичного закладу Олександр Кушнір.

Заїзд на територію лікарні з вулиці Гончара тимчасово перекритий. Там виконують ремонтні роботи і впорядковують під’їзди до корпусів лікарні та дорогу для проїзду спецтранспорту.

Ініціатором будівництва парковки біля лікарні був Олександр Кушнір. Бордюри та бруківку надала Городоцька міська рада. Гравій, пісок, відсів та інші будматеріали придбали за кошти лікарні. Оплатили роботу підрядника також за кошти медзакладу. З бюджету району на під’їзд від вулиці Шевченка виділили понад 230 тисяч гривень.

Крім того, навколо лікарні встановлюють понад 200 метрів нового паркану та облаштовують сучасний газон. Ці роботи оплачені з коштів міської ради та лікарні.

Тож поки у Хмельницькому влада намагається боротися з паркувальним хаосом у центрі міста попередженнями та штрафами, у Городку цю проблему вирішують зовсім інакше.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook