Новини
Суспільство

Допомогу від бізнесу Німеччини і Польщі отримали хмельницькі благодійники

До Хмельницької міської організації Товариства Червоного Хреста України надійшов перший лот благодійної допомоги від групи закордонних інжинірингових металургійних компаній SMS Group GmbH.

Група німецьких інжинірингових металургійних компаній, діяльність яких охоплює повний цикл виготовлення металу, мало своє представництво і в Україні, в місті Дніпро та Маріуполь.

«SMS group – глобальний лідер європейської металургійної промисловості. Як сімейний бізнес зі штаб-квартирою в Німеччині, якість та інновації закладені в нашій ДНК. Ми прагнемо досягти успіху наших клієнтів і прагнемо збільшувати власну вагу по всьому ланцюжку створення вартості світової металургійної промисловості», – йдеться на сайті компанії.

З початком війни Росії проти України керівництво компаній SMS Group GmbH прийняло рішення про фокусну допомогу країні-партнеру, її громадянам, що постраждали від дій РФ й потребують гуманітарної допомоги.

Наразі група компаній через представництва взаємодіють з Львівською обласною державною адміністрацією щодо організації куточків з гарячим обідами для матерів і дітей на перетині кордону з Польщею.

До Хмельницького від SMS Group GmbH через польське представництво SMS Metallurgy Polska Sp. z o.o. 20 березня надійшов вантаж з лікарськими і медичними товарами. Крім того, компанія AS Stötzel GmbH передала одяг.

До гуманітарного відправлення медичних комплектуючих увійшли: катетери, кисневі маски, манометри, стетоскопи, пульсоксиметри, перев’язочні матеріали – загалом 62 найменування.

Як речова гуманітарна допомога були надані: сорочки, взуття, гумові чоботи, футболки, куртки, комбінезони, штани жилети. Наразі закордонні донори через українських представників збирають потреби громади на наступний лот.

Автор: Ольга Нікітіна

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook