Новини
Суспільство

Ще один пункт видачі речей для переселенців відкрили у Хмельницькому

У мікрорайоні Озерна на вулиці Січових стрільців, 6, запрацював ще один пункт видачі речей «ДоброЗАХИСТ» для переселенців. Аби отримати одяг чи їжу, потрібно лише показати волонтерам-консультантам документ із пропискою. І хоча офіційного відкриття соціального магазину ще не було, сюди навідалося уже більше сотні людей.

У пункті видачі речей переселенці, які тимчасово мешкають у Хмельницькому, можуть взяти теплі речі, ковдри, продукти та засоби гігієни для малюків. Чимало людей залишили свої домівки, взявши лише найнеобхідніше, те, що можна було нести в руках. Дехто приїхав з дитиною, але без візочка – отримав його вже тут, завдяки небайдужим. Хтось потребує теплого одягу, адже рятувався з-під обстрілів у тому, в чому був.

В асортименті пункту є все необхідне – одяг, постільна білизна, рушники, багато дитячого одягу, взуття. Працює він з 11.00 до 15.00.

Також тут безплатно можна отримати їжу тривалого зберігання. Єдине, чого дійсно бракує – чоловічого взуття великих розмірів. Його розбирають найшвидше.

Щодня сюди надходить декілька десятків коробок з допомогою від західних країн-партнерів. Одне з останніх надходжень – з Італії. У вантажі – дитяче харчування, печиво. Також серед речей волонтери знайшли малюнок, який передали італійці, аби підтримати українців, – йдеться у сюжеті каналу Перший Подільський.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook