Новини
ДТП

У Шепетівці нетвереза водійка спричинила летальну ДТП (ФОТО)

Одна людина загинула, три автомобілі було пошкоджено внаслідок п’яної їзди водійки у місті Шепетівка. Випадковою жертвою неадекватної жінки за кермом став перехожий, який потрапив під колеса її авто. За скоєне шепетівчанці загрожує до 10 років ув’язнення.

ДТП сталася вчора, 4 квітня, в середині дня, на вулиці Героїв Небесної Сотні. 30-річна жінка, перебуваючи за кермом автомобіля Audi Q7 у стані сильного алкогольного сп’яніння, виїхала на зустрічну смугу. Зіткнулася з трьома автомобілями та зрештою врізалася в стіну магазину.

Під колеса автомобіля нетверезої водійки потрапив 83-річний чоловік. Від отриманих важких травм пенсіонер помер у лікарні.

Водійку затримали правоохоронці. За фактом ДТП відкрите кримінальне провадження. Вирішується питання про оголошення затриманій про підозру та обрання їй запобіжного заходу, – повідомили у поліції Хмельницької області.

На жаль, передати на потреби армії автомобіль п’яної водійки оперативно не вдасться – під час зіткнення зі стіною магазину він отримав суттєві пошкодження, так само як і транспорт інших учасників ДТП.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook