Новини
Суспільство

Футболку за понад 20 тисяч викупили на аукціоні у Хмельницькому

Перший благодійний аукціон, на якому збирали гроші на потреби Збройних сил України, завершився вчора у Хмельницькому. На торги виставили ігрову футболку півзахисника київського «Динамо» Віталія Косовського, що до цього зберігалася у музеї футболу.

Стартова ціна першого лоту становила тисячу гривень. Стартував аукціон 30 березня, закінчився вчора, 6 квітня, о 21.00. Переможець визначався за найвищою ціною, запропонованою у коментарях.

Хмельничани активно взялися торгуватися за футбольний раритет, який пропонували викупити, аби допомогти грошима ЗСУ. Кроки ставок були чималі. І зрештою переможцем аукціону став Артем Шиков (Artem Shykov), пропозицію якого – 22 тисячі гривень – ніхто не зміг перебити.

Раніше організатори аукціону – міська рада та Хмельницький музей футболу (засновник Олександр Свідерський) – повідомляли, що подібні аукціони проводитимуть і надалі. Тож наступний лот, за яким торги завершуються сьогодні, 7 квітня, о 21.00, – футболка з автографом воротаря “Динамо” Олександра Шовковського. Станом на ранок найбільша ставка, запропонована за цей лот – 30 тисяч гривень, повідомили на сторінці Управління молоді та спорту ХМР.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook