Новини
Суспільство

У Кам’янці влаштовують толоку єдності

Спільними зусиллями у Кам’янці-Подільському хочуть навести лад у парку Героїв Євромайдану. Приєднатися до корисної справи закликає усіх бажаючих міський голова Михайло Посітко.

Планується, що на толоку вийдуть працівники міської ради, комунальних підприємств і громадських організацій. Долучаться релігійні громади, волонтери та переселенці. Приєднатися може також кожен бажаючий.

Збираємося біля міського Будинку культури о 13.30. Із собою бажано мати рукавички і конструктивний настрій. Все інше забезпечать комунальники,написав на своїй сторінці у Фейсбук міський голова.

Однією з ініціаторок екологічної акції стала Юля Маєвська, яка з родиною знайшла прихисток від війни у Кам’янці-Подільському.

Це вже не вперше українці, які вимушено проживають у місті, спільно прибирають його та роблять охайнішим. Нещодавно прибирали спільно з комунальниками один з парків Кам’янця студенти та викладачі Східноукраїнського національного університету імені В. Даля, який евакуювався з Сєвєродонецька, що на Луганщині.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook