Новини
Бізнес

На Хмельниччину переїхало майже два десятки підприємств з “гарячих” регіонів

Виробничі потужності 17 підприємств, розташованих у центральній та східній частинах України, через війну перевезли на територію Хмельниччини. Найбільше евакуйованих виробництв наразі переміщено в обласний центр.

Нагадаємо, кілька тижнів тому у Хмельницькій обласній військовій адміністрації оголосили про пошук вільних площ та приміщень, де можна було б розмістити підприємства, які тимчасово переміщують з “гарячих” регіонів на захід України. Одним з перших переїхало підприємство, яке займається друком на текстилі та пошиттям готових виробів. Воно наразі працює у Хмельницького.

Всього обласний центр прийняв 10 нових підприємств. Три обрали для релокації Кам’янець-Подільський, по одному – Красилів, Городок, Шепетівку та Летичів.

Як повідомив начальник Хмельницької ОВА Сергій Гамалій, йдеться про підприємства швейної промисловості, машинобудування, виробництва електричного устаткування, СІП панелей та домокомплектів, продажу та ремонту с/г техніки та обладнання, автокранів та спецтехніки тощо.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook