Новини
Інфраструктура

У парку Хмельницького може побільшати лавочок для самітників

Крім 14 лавочок, встановлених на набережній у парку ім. М. Чекмана, ще декілька можуть з’явитися і в інших частинах відпочинкової зони. Наразі працівники КП “Парки і сквери” підшуковують для них відповідну локацію. Тендер на виготовлення лавочок відбувся наприкінці минулого року. Кошти – понад 150 тисяч гривень – виділило комунальне підприємство.

Нагадаємо, лавочки для егоїстів, які не люблять сусідства під час відпочинку, встановили на березі Південного Бугу ще на початку березня. Проте роздивилися та оцінили їх хмельничани трохи пізніше.

У вересні 2021 року відбувся тендер, брали участь у ньому два учасники. Виграло тендер ТОВ “Світ розваг. Хмельницький”. Було оголошено тендер на 20 одиниць. Вартість його становила 158,7 тисячі гривень, – розповідає головна бухгалтерка КП “Парки і сквери” Тетяна Самолюк.

За словами працівників підприємства, тут буде всім, хто прагне усамітнитися. Також сподіваються, що цю відпочинкову зону вподобають молодята для весільних фотосесій.

Із 14 лавок, які вже встановили, дві обертаються навколо своєї осі.

У комунальному підприємстві кажуть – ідея встановити такі лавочки-одиначки виникла у хмельничан, адже лавок для 2 та більше осіб у парку – чимало. Тож із проханням встановити щось таке, де можна відпочивати, не штурхаючи сусідів ліктем, звернулися до комунальників.

Хмельничани, які прогулюються парком, новинку оцінили. Кажуть, в інших містах України таких ще не бачили.

Відео: МТРК Місто

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook