Новини
Кримінал

У Хмельницькому районі затримали підозрюваного у вбивстві знайомого

Черговий злочин, скоєний на ґрунті вживання алкоголю, зафіксували правоохоронці у селі Гвардійське Хмельницького району. Мешканця цього села підозрюють у тому, що під час конфлікту з односельцем чоловік завдав йому удару сокирою, який став смертельним. Раніше підозрюваний у вбивстві вже відбував покарання за аналогічний злочин.

Як повідомили у поліції Хмельницької області, події відбувалися у селі Гвардійське вчора, 13 квітня. Близько 4 ранку між двома чоловіками, які разом розпивали алкоголь, виник конфлікт. В результаті сварка закінчилася тим, що гість схопив сокиру та щонайменше тричі вдарив нею господаря будинку по голові. Травми для потерпілого стали смертельними – він помер на місці події.

Відкрите кримінальне провадження. Селянину вже оголосили про підозру в умисному вбивстві. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу – тримання під вартою.

Як встановили під час розслідування, раніше цей чоловік вже відбував покарання за такий же злочин. Звільнився з місць позбавлення волі він у 2014 році.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook