Новини
Суспільство

Благодійний та продовольчі: у вихідні Хмельницький знову ярмаркуватиме

Локальні продовольчі ярмарки продовжують «мандрувати» мікрорайонами Хмельницького, аби дати можливість містянам та внутрішньо переміщеним особам, які мешкають в обласному центрі, придбати все необхідне до великодніх свят. Крім того, запланували на суботу, 16 квітня, проведення благодійного ярмарку у центрі міста. Там можна буде придбати сувеніри та ласощі, підтримавши коштами українських військових.

Традиційно продукти та саджанці продаватимуть у суботу та неділю у трьох мікрорайонах Хмельницького. Вдруге ярмарки проведуть у мікрорайонах Гречани та Ракове. Також ярмаркуватимуть у Ружичній. Час торгівлі – незмінний: з 8.00 до 12.00.

Локації для ярмарків цього разу обрали такі:

субота, 16 квітня

  • вулиця Шухевича, 90 (в районі стадіону «Локомотив»);
  • вулиця Гарнізонна, 2.

неділя, 17 квітня

  • вулиця Кам’янецька, 170 (магазин «Пан Диван»)

Придбати на ярмарках можна буде м’ясо, випічку, овочі, борошно, крупи, макаронні вироби, олію, яйця, ковбасні вироби, живу рибу, великодні кошики, саджанці,повідомляють у міській раді.

У центрі Хмельницького, біля кінотеатру «Планета», розгорнуть благодійний ярмарок. Планується, що у ньому братимуть участь музиканти, митці, підприємці.

Хлопці, як потребували, так і потребують щодня поповнення амуніції, продуктів, ліків. Ми розуміємо, що все це коштує грошей. Ми не можемо розраховувати тільки на гуманітарну допомогу, яка надходить з-за кордону, тому що потреб є досить багато,коментує волонтерка, виконувачка обов’язків директора обласної фірми «Кіновідеопрокат» Тетяна Калюжна.

Тож аби допомогти військовим і вирішили організувати благодійний ярмарок. Як обіцяють організатори, продаватимуть там чимало цікавих речей, про які поки що не розповідають, аби не зіпсувати враження від побаченого.

Всі кошти, виручені з ярмарку, будуть спрямовані на потреби наших хлопців, наших захисників – як ЗСУ, так і ТРО.

Нагадаємо, цього року у Хмельницькому відмовилися від ідеї проведення Великоднього ярмарку.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook