Новини
Погода

Прогноз на 16 квітня: на Хмельниччині вихідні почнуться з дощу

Субота, очікувано, відповідно до прогнозів синоптиків, принесе на Хмельниччину холод і дощ. Йтиме він з різною силою і вночі, і вдень. Загалом погода не сприятиме прогулянкам, хоча у Хмельницькому варто буде скористатися тимчасовою перервою між опадами, аби сходити на благодійний ярмарок, щоб підтримати ЗСУ, які захищають Україну в будь-яку погоду. Вітер очікується північний, від 3 до 6 метрів за секунду протягом дня.

У Хмельницькому хмарна погода буде триматися до самого вечора. Нічний дрібний дощ закінчиться ще до світанку. Вдень він розпочнеться знову, але ближче до вечора має припинитися. Температура повітря вранці +9 вдень +8, ввечері +5.

З ранку до самого вечора у Кам’янці-Подільському небо буде вкрите хмарами. Дрібний дощ, який розпочнеться вранці, після полудня може посилитися, але через деякий час повинен скінчитися. Температура повітря вранці +10, вдень +10, ввечері +6.

З ранку до самого вечора у Шепетівці небо буде вкрите хмарами. Нічний дощ закінчиться ще до настання ранку, але вдень він послабшає та продовжиться до приходу вечора. Температура повітря вранці +8, вдень +7, увечері +5.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook