Новини
Кримінал

Шепетівчанка, яка спричинила ДТП із загиблим, до суду перебуватиме під вартою

Винуватиці потрійної ДТП у Шепетівці, внаслідок якої загинула людина, Хмельницький апеляційний суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Нагадаємо, йдеться про дорожньо-транспортну пригоду, яка сталася в Шепетівці на початку квітня. На вулиці Героїв Небесної Сотні водійка автомобіля Audi Q7 виїхала на зустрічну смугу, зіткнулася з трьома автівками, після чого врізалася в стіну магазина. Під колеса автомобіля потрапив пенсіонер-пішохід, який внаслідок отриманих травм згодом помер у лікарні.

Після затримання водійка перебувала в ізоляторі тимчасового тримання. Слідчі, після оголошення їй підозри, звернулися до суду з клопотанням про обрання жінці найсуворішого запобіжного заходу – тримання під вартою.

Хмельницький міськрайонний суд частково задовольнив клопотання, надавши підозрюваній можливість внесення застави у розмірі майже 200 тисяч гривень, яку вона одразу ж внесла. натомість сторона обвинувачення подала апеляційну скаргу на рішення суду. Хмельницький апеляційний суд її задовольнив, залишивши підозрювану на період розслідування під вартою, вже без можливості внесення застави, – повідомили у поліції Хмельницької області.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook