Новини
Інфраструктура

У Хмельницькому планують прибрати блокпости, що ускладнюють рух транспорту у місті

Встановлений у перші дні війни на вулиці Шевченка блокпост наступного тижня планують прибрати. Наразі неподалік прикордонної академії може їздити лише громадський транспорт, решта водіїв змушені оминати цю ділянку вулицями, які не призначені для такої кількості транспорту. Це ускладнює і без того непросту ситуацію з трафіком у центрі Хмельницького, тож хоча б тут, а також на вулиці Трудовій влада планує повернути все до довоєнного стану. Щоправда, остаточне рішення щодо перенесення блокпосту станом на вчора не було прийняте.

Як розповів під час вчорашнього брифінгу Хмельницький міський голова, планується, що вже з 18 квітня вулицею Шевченка в районі академії прикордонної служби дозволять їздити не лише тролейбусам та автобусу №51, що курсують між центром міста та мікрорайоном Ракове, а й решті транспорту.

Рішення про встановлення блокпосту та вогневих точок в районі академії прикордонних військ у перші дні війни очільник громади вважає правильним.

Їх ми робили в перші дні й робили правильно, зважаючи на тодішню оперативну обстановку. Зараз ми вже чітко розуміємо, що час для зустрічі наземних сил ворога в нас буде. Тому максимально розчищаємо зараз проїжджу частину,сказав міський голова.

Також заберуть перешкоди і з вулиці Трудової, де довгий час були закриті дві смуги руху.

Повністю блокпости з вулиць не заберуть – їх перенесуть з проїжджої частини на тротуари, аби у разі потреби швидко повернути на старі місця.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook