Новини
Суспільство

«Слідом за російським кораблем»: начальник Хмельницької ОВА відповів «захисникам» п’яних водіїв

У своєму зверненні до громади керівник Хмельницької обласної військової адміністрації Сергій Гамалій звернувся до тих осіб, які стають на захист водіїв, що нетверезими сідають за кермо, та погрожують потім владі судом. Як приклад, навів дорожньо-транспортну пригоду, внаслідок якої загинув військовослужбовець, та пообіцяв, що автомобілі у нетверезих автовласників і надалі забиратимуть на потреби армії.

За інформацією Сергія Гамалія, лише цієї ночі на Хмельниччині у нетверезих водіїв було вилучено сім автомобілів. Тож начальник ОВА звернувся до тих, хто захищає таких людей:

У Хмельницькій області у всіх, хто сів за кермо п’яним або під впливом наркотиків, машини будуть вилучені. Захиснички можуть з нами судитися, це не змінить цього рішення. А ви пам’ятайте про те, що навіть коли ви взяли свої «30 сєрєбрєніков», вам колись доведеться подивитися в очі родині того самого військовослужбовця, який три дні тому загинув на блокпосту, коли в нього в’їхала така сама п’яна мерзота. Тому машини будуть вилучатися, незалежно від статусу їхніх власників. А ви можете йти десь за «русским кораблем».

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook