Новини
Культура

За кошти з благодійних внесків театр у Хмельницькому придбав спорядження для військових

Лише за одні вихідні у Хмельницькому обласному музично-драматичному театрі імені Старицького зібрали понад 100 тисяч гривень, які глядачі вкидали у скриньки для пожертв. Благодійні вистави у театрі продовжуються, адже потреби у захисників все ще є. А за зібрані кошти вже закупили та передали військовим чимало потрібних речей.

Як розповіли у драмтеатрі, за минулі вихідні вдалося зібрати трохи більше, ніж 113 000 гривень.

На цю суму для військових з передової придбали металошукачі, рюкзаки різних розмірів, тенти, туристичний посуд, дощовики, перетворювачі напруги, паракорди, літні берці та інші засоби, який надали хлопці з передової.

Усі подарунки артисти нашого театру зарядили любов’ю, щирою молитвою та беззаперечною вірою, що вони наблизять перемогу! Тому, очікуємо, що ті, хто буде ними користуватись, особисто прийдуть за них подякувати до нас в театр вже після перемоги!написали на сторінці театру у Фейсбук.

Кошти на благодійних виставах збиратимуть і надалі. Щоб хмельничани та гості міста краще орієнтувалися у репертуарі, у театрі нагадали, що можна подивитися у неділю, 17 квітня:

  • о 12:00 – для маленьких глядачів цікава казочка «По щучому велінню» за твором українського драматурга Марка Кропивницького
  • о 16:00 – драма Івана Франка «Украдене щастя».

Та нагадали: вхід на вистави вільний, але вітається будь-який внесок до благодійної скриньки, що встановлена в театрі.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook