Новини
Суспільство

Волонтерський центр у Хмельницькому надає допомогу переселенцям під час війни

Команда волонтерів, об’єднана учасниками Громадської організації «Територія Добра Поділля», з перших днів війни надає допомогу вимушеним переселенцям, які зупинилися у Хмельницькому. Крім того, у волонтерському центрі збирають речі, необхідні військовим, які боронять незалежність України на полях боїв з російським агресором.

Загалом, як повідомляють на сторінці громадської організації у Фейсбук, тут одночасно реалізується 15 різноманітних проєктів, приєднатися до яких може кожен охочий. Проте найголовніша робота наразі проводиться на гуманітарному фронті, який передбачає допомогу людям, котрі постраждали від війни і потребують часом найелементарніших речей та психологічної допомоги.

Так, члени ГО та волонтери відзвітували про такі здобутки станом на 14 квітня.

Допомога сім’ям:

  • роздали понад 1120 продуктових наборів
  • допомогу підгузками, засобами для особистої гігієни та дитячим харчування отримало понад 400 сімей.
  • допомогу лікарськими засобами та медичними виробами отримало близько 60 сімей.

Підтримка під час війни:

  • близько 300 сімей отримали нічліг.
  • понад 2000 осіб – інформаційну та психологічну підтримку.

Допомога армії:

  • сформували та видали на потреби військових: спальні мішки, амуніцію, каремати, дощовики, спеціальні та інші технічні засоби, засоби для особистої гігієни, медикаменти, продукти.

Щодня по допомогу до ГО «Територія Добра Поділля» звертається в середньому близько сотні осіб. Офіси ГО у Хмельницькому розташовані за адресами: вул. Івана Франка, 18 та вул. Тернопільська 30/1.

Якщо вам потрібна допомога або ви готові допомогти проєкту, звертайтеся на гарячу лінію: 068-221-39-20; 097-110-25-52; 096-409-67-97, – повідомляють у громадській організації.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook