Новини
Суспільство

Мешканців Славутської громади закликали ефективно використовувати земельні ділянки

На Хмельниччині триває кампанія з ефективного використання присадибних ділянок та городів, які є у приватній власності. Людей закликають посіяти та зібрати на них максимальну кількість сільгосппродукції, аби не допустити продовольчої кризи. Зважаючи на воєнні дії, які ведуться в Україні російськими військами, кожен овоч, фрукт та колосок стануть тим вкладом у спільну перемогу, яка дозволить подолянам забезпечити себе та, за потреби, допомогти іншим необхідними продуктами восени та взимку.

Вкотре нагадали про роботу на сільськогосподарському фронті у виконавчому комітеті Славутської міської ради.

У громаді планують використовувати усі доступні земельні ресурси, аби виростити на них продовольства. В тому числі йдеться про землі комунальних підприємств, навчальних закладів, задні двори та інші придатні для цього території.

Славутська міська рада закликає кожного члена територіальної громади обробити, засадити/засіяти свій город, сад, домогосподарство чи іншу земельну ділянку, що потенційно може бути призначена для таких цілей,йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше міський голова Нетішина Олександр Супрунюк закликав робити те саме мешканців громади, зазначивши, що ділянки, які не будуть оброблені, можуть вилучити за законами воєнного часу, та передати їх тим, хто не дасть їм стояти впорожні.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook