Новини
Бізнес

Чверть сотні українських підприємств евакуювали свої потужності на Хмельниччину

Всього у владі Хмельницької області опрацювали 228 заявок, в яких йдеться про бажання перевезти бізнес з «гарячих» регіонів країни на більш безпечні території. Також зареєстровано понад 400 об’єктів, де можуть розмістити евакуйовані виробничі потужності. Цей перелік постійно доповнюється та збільшується.

В рамках програми евакуації бізнесу на Хмельниччині сформована база даних вільних площ, складів, приміщень та законсервованих підприємств, на території яких можуть розгорнути свої потужності підприємства з інших областей України. Здебільшого на Хмельниччину перевозять бізнес з Харкова та Києва. Також є підприємства, які переїхали із Запоріжжя та Дніпра, з міст Донеччини та Луганщини. Про це у своєму зверненні до громади області розповів начальник Хмельницької ОВА Сергій Гамалій.  

Станом на сьогодні перемістили потужності своїх бізнесів 25 підприємств. Евакуйовані підприємства працюватимуть у Хмельницькому, Кам’янці, Шепетівці, Красилові, Городку, Дунаївцях, а також селищах міського типу Летичів та Понінка.

Нагадаємо, серед переселених підприємств є компанія, що займається пошуком та доставкою поштою ліків на території всієї України.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook