Новини
Суспільство

Світлина кімнати в палаці на Хмельниччині посіла третє місце у міжнародному фотоконкурсі

Світлина з палацу на Старокостянтинівщині, яка у національному конкурсі етапі конкурсу “Вікі любить пам’ятки / Wiki Loves Monuments Ukraine 2021” закривала топ-10 та стала кращим фото з Хмельниччини, у міжнародному піднялася на третю сходинку. Автор фото – відомий у Хмельницькому фотограф Сергій Зисько – назвав цю відзнаку неймовірним досягненням для себе.

Нагадаємо, про результати конкурсу хмельничанин розповів наприкінці січня цього року. Тоді його світлини пам’яток архітектури визнали кращими у чотирьох областях, в тому числі у Хмельницькій, де Сергій Зисько здобув перемогу вперше з фотографією однієї з кімнат палацу у Самчиках.

Підсумки міжнародного конкурсу Вікі любить пам’ятки 2021 оголосили вчора, 18 квітня. Фото палацової кімнати визнали на цьому етапі одним з кращих.

Третє місце міжнародного етапу посіла робота Сергія Зиська із панорамою блакитної кімнати у палаці Самчики Хмельницької області. Це фото посіло десяте місце національного конкурсу і є найкращим фото Хмельницької області,зазначили на сторінці у Фейсбук організатори конкурсу.

Сам же хмельничанин прокоментував свій здобуток так:

Фото з рідної Хмельниччини потрапило в топ-10 кращих світлин світу, посівши почесне третє місце. Особисто для мене це неймовірне досягнення. Радий, що гідно представив Україну і свій рідний край в такий нелегкий час.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook