Новини
Суспільство

На Хмельниччині скасували заборону на продаж алкоголю

Напередодні Великодня у торговельних точках Хмельниччини нарешті розблокують вітрини з міцними алкогольними напоями, тож не виключений певний ажіотаж у магазинах з-поміж тих, хто захоче придбати чогось міцного до святкового столу. Разом з тим, алкоголь продаватимуть з певними обмеженнями.

Про зміни в «алкогольній забороні» повідомив начальник Хмельницької ОВА Сергій Гамалій під час свого звернення до громади.

З суботи, 23 квітня, скасовується заборона продажу алкоголю. Однак все ж таки будуть обмеження. Наприклад, торговельні мережі можуть продавати алкоголь з 10 до 17 години. Ресторанні господарства можуть здійснювати продаж алкоголю з 10.00 до 21.00. Суворо забороняється продаж алкоголю людям у військовій формі. Пам’ятайте про це,наголосив посадовець.

Що до слабоалкогольних напоїв та пива, то на них як не було заборони останнім часом, так і не буде надалі.

Нагадаємо, на Хмельниччині продовжує діяти правило щодо вилучення автомобілів (після рішення суду) на потреби армії у тих водіїв, які перебувають за кермом у нетверезому стані. Після того, як заборону на продаж алкоголю скасують, за безпекою на дорогах стежитимуть ще уважніше. А тим, хто захищає таких водіїв у соцмережах, Сергій Гамалій нещодавно відповів досить жорстко.  

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook