Новини
Культура

На концерті хмельницької бандуристки збиратимуть кошти на тепловізор

Благодійні та мистецькі акції у Хмельницькому з початком війни стали досить частим явищем. Часто на таких заходах збирають кошти на потреби армії та фронту, як це, до прикладу, ефективно зробили в обласному музично-драматичному театрі, лише за кілька вихідних отримавши пожертв на майже 140 тисяч гривень. Ще один концерт, який має на меті шляхетну мету, відбудеться в одному з торговельних центрів Хмельницького сьогодні, 20 квітня.

Проанонсували виступ відомої бандуристки – хмельничанки Марини Круть – у Громадській організації “Мистецька сотня “Гайдамаки”.

Шановні хмельничани та гості міста! У ці складні часи ми маємо якомога міцніше триматись за руки! Вірити в сили нашого війська і всіма способами допомагати їм вистояти! Наш благодійний концерт тому яскравий приклад! І наша волонтерка Маринка Круть – всім відома бандуристка, запрошує вас 20.04 (середа) на 16.00 в ТРЦ ОАЗИС разом зібрати кошти на тепловізор для наших захисників, що на передовій лінії сходу України. Для усіх, хто не зможе прийти фізично – ось картка нашої волонтерки чарівниці Марини Українець – 5168 7456 0973 2786, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, Марина Круть була однією з перших артистів-хмельничан, які влаштовують концерти просто неба у місті, закликаючи закрити небо над Україною, аби врятувати життя тих, кого щодня обстрілюють російські війська.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook