Новини
Суспільство

Нову поліцейську станцію відкрили на Кам’янеччині

Без офіційного відкриття та урочистостей, але з позитивними емоціями для місцевих мешканців запрацювала поліцейська станція у Слобідко-Кульчієвецькій громаді, що у Кам’янець-Подільському районі. За словами людей, постійна присутність поліцейських заспокоює їх.

Обслуговуватимуть 12-тисячну громаду, яка об’єднала 23 населених пунктів, двоє офіцерів, які вже давно працюють в парі. Тож коли з’явилася можливість стати місцевими “шерифами”, Віталій Шевцов та Микола Свідерський, спільно вирішили брати участь у конкурсі.

Раніше обидвоє правоохоронців патрулювали територію громади у складі групи реагування, разом з іншими правоохоронцями. Тепер же працюватимуть самостійно у новому приміщенні, де є все необхідне для ефективної роботи, забезпечення порядку та захисту ввіреного їм населення. Крім того, кожен “шериф” матиме свій автомобіль, що дозволить бути офіцерам максимально оперативними під час викликів.

Як повідомили у поліції Хмельницької області, на Хмельниччині вже функціонує 48 поліцейських станцій, в яких працює 61 поліцейський офіцер громади. Першу таку станцію відкрили в середині грудня 2019 року в селі Вовковинці колишнього Деражнянського району.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook