Новини
Інфраструктура

Опалювальний сезон у Хмельницькому завершили остаточно

Від сьогодні, 20 квітня, у Хмельницькому офіційно завершили опалювальний сезон. Найближчими днями температура повітря в обласному центрі поступово підвищуватиметься, тож у владних кабінетах вчора прийняли рішення та видали розпорядження про зупинку подачі тепла у домівки хмельничан.

Припинити теплопостачання у домівки в обласному центрі намагалися уже декілька разів, проте щоразу погода вносила свої корективи у плани влади. Не вдалося завершити сезоні ні з 1 квітня, ні з 5-го. Днями батареї у будинках знову стали теплими – все через заморозки вночі, які призвели до суттєвого зниження температури вдень. Відзавтра синоптики прогнозують температуру повітря від 6 до 13, з поступовим підвищенням щодня, а 25 квітня навіть очікують понад 20 градусів тепла. Якщо природа не обмане сподівання синоптиків, далі можна очікувати, що надворі і надалі буде тепло, а отже обігрівати помешкання хмельничан потреби не буде.

Разом з тим керівники лікарень, поліклінік, дитсадків, шкіл та інших навчальних закладів міста можуть звертатися до комунальних підприємств “Хмельницьктеплокомуненерго” та “Південно-Західні тепломережі” з проханням продовжувати подачу тепла в їхні приміщення.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook