Новини
Суспільство

Начальник Хмельницької ОВА проінспектував фортифікаційні споруди в області

Чергове своє звернення до громади Сергій Гамалій записав у темряві бліндажа, збудованого мешканцями Хмельниччини для можливого захисту краю від наступу російських військ. Побаченим начальник ОВА залишився задоволений, та все ж висловив сподівання, що такі фортифікаційні споруди подолянам не знадобляться і залишаться на згадку як музеї.

Зараз знаходжуся в одному з бліндажів, фортифікаційних споруд нашої області. Це дійсно дивно, і велика повага до людей, які робили з перших днів війни самостійно, ніхто їх цьому не вчив, але вони готувалися обороняти нашу Хмельниччину, наш край, – прокоментував Сергій Гамалій.

Окремо подякував за зроблене начальник ОВА мешканцям кількох населених пунктів Хмельниччини, які долучилися до зведення оборонних споруд.

Я маю надію, що це залишиться у нас в історії. Я впевнений, що ворог не дійде до нашої області, тому що наші хлопці боронять нас на всіх фронтах. Нехай це так і залишиться як музей – музей російсько-української війни, щоб ми завжди пам’ятали і завжди були готові дати відсіч,додав Сергій Гамалій.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook