Новини
Суспільство

Дві нові сім’ї створили нацгвардійці на Хмельниччині

Попри війну, нацгвардійці Хмельниччини створюють нові сім’ї, офіційно реєструючи шлюби та присягаючись другим половинкам в любові та вірності. Квіти, обручки та навіть зал урочистих подій, а за свідків – товариші по службі. Розділити радість найщасливішого для молодят дня до РАЦСу прийшли привітати рідні й близькі люди – батьки, друзі, побратими.

За словами наречених, кохання не знає перешкод, і воєнний час не став на заваді справжнім почуттям.

Віталій та Євгенія, які щойно побралися, не приховують радості та розповідають:

Ми разом уже понад шість років, маємо двох чудових донечок, які сьогодні тут, з нами. Нарешті узаконили наш шлюб, зареєструвавши його в установленому порядку. Для цієї події подбали і про святкову сукню, і про присутність поряд наших найрідніших людей. Дуже радіємо, що це сталося і ми тепер справжня, повноцінна родина у всьому!

Вже завтра Віталій, колишній військовослужбовець, якого мобілізували з перших днів війни, знову стане в стрій, а його дружина продовжить оберігати родинне вогнище та дбати про їхніх чудових маленьких донечок.

Інша пара, Андрій та Юлія, зізнаються, що чекали цього дня давно, адже разом уже чотири роки та мають спільну доньку. Він, у цивільному житті, майстер з виготовлення меблів, призваний з початком повномасштабної війни на службу у Нацгвардію, вона – мама, котра наразі присвятила себе вихованню дитини:

Звісно, уявляли церемонію та святкування зовсім по-іншому, – розповідає наречена – Але це не головне. Відсвяткуємо пізніше, одразу після перемоги. Зараз головне, що ми разом, ми стали родиною, а тому – ми щасливі»!

За інформацією пресслужби в/ч 3053 Нацгвардії України

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook