Новини
Суспільство

Дизайнерка з Хмельницького розповідає світу про війну своїми роботами

Творчість студентки третього курсу Хмельницького національного університету спеціальності «Дизайн» Оксани Коріньовської привернула увагу найвідоміших глянцевих журналів. Її роботи про події в Україні облетіли весь світ і використовуються в якості плакатів на мітингах.

З початком війни Оксана відображала своє бачення подій у творчих роботах, які викладала на своїх сторінках Instagram та Behance. Ці роботи привернули увагу широкої аудиторії та, з дозволу авторки, були використані на сторінках журналів Marie Claire, L`Officiel, VOGUE і на мітингу на підтримку України в Корфу (Греція).

Крім того, розроблений Оксаною дизайн рожевої панамки вже виставили на міжнародний маркетплейс цифрового одягу DRESSX, а виручені кошти будуть направлені безпосередньо в фонди на підтримку нашої країни.

В один момент мої роботи облетіли всі великі глянцеві видання. Це неймовірні відчуття — хвилювання і вдячність. Хочу працювати, щоб так було й надалі, – ділиться враженнями Оксана на своїй сторінці в Instagram.

Креативна хмельничанка у своїх роботах використовує найсучасніші технології. Закінчивши додатково курси створення віртуального одягу в програмі CLO 3D, Оксана експериментує та застосовує отримані навички в навчальному процесі та творчих проєктах,розповідають на сторінці навчального закладу.

Автор: Наталя Кошай

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook