Новини
Дозвілля

Патріотичними крашанками прикрасили парк у Кам’янці

Напередодні Великодня чимало міст Хмельниччини прикрашають тематичними інсталяціями, фотозонами, декораціями. В умовах війни гучних та масштабних святкувань українці не планують, проте прагнення додати трохи фарб, настрою та позитиву присутнє скрізь. У Кам’янці-Подільському теж не відмовилися від можливості зробити своє місто трохи яскравішим, тож розмістили в одному з парків величезні декоративні крашанки, розфарбовані у синє та жовте.

Не тільки як виглядають великодні крашанки у парку, а й сам процес їх виготовлення, зафільмували на відео, яке виклав на своїй сторінці у Фейсбук міський голова Кам’янця-Подільського Михайло Посітко.

Зробили таку святкову прикрасу для зони відпочинку місцеві комунальники.

Ось так до Великодня прикрасило власноруч виготовленими писанками наше комунальне підприємство – “Кам’янецький парк”. Всі ми чекаємо найкращого, бажаємо світла та перемоги. І Перемога обов’язково буде, адже українська нація гідна тільки кращого майбутнього, – написав міський голова.

Відео можна переглянути за посиланням вище.

Нагадаємо, у Хмельницькому біля торговельного центру “Дитячий світ” встановили традиційну Великодню фотозону з 12 величезними писанками та святковою аркою.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook