Новини
Суспільство

Трирічний Лео, який прославився завдяки відео з Хмельниччини, заспівав на благодійному концерті Вакарчука

За два місяці війни метро стало домівкою для мільйонів українців. Напередодні, 24 квітня, на одній зі столичних підземних станцій лідер гурту “Океан Ельзи” зіграв благодійний концерт із символічною назвою “І все буде добре”. Завдяки трансляції мільйони небайдужих мали змогу зарядитися атмосферою теплого виступу і послухати улюблені хіти. Кошти, зібрані з благородною метою, буде перераховано на потреби українських дітей, які постраждали від воєнних дій. Участь в добрій справі взяв і маленький Леонард Буша, якого напряму торкнулася ця війна. Він заспівав відому пісню гурту “Не твоя війна”.

Відео виступу Лео з концерту опубліковано у Facebook-спільноті “Типове Дубно”.

Популярність на всю Україну і далеко за її межами принесло трирічному хлопчику виконання гімну Січових стрільців “Ой у лузі червона калина”, яке його батько зняв на телефон на Хмельниччині і виклав у соцмережі. Після публікації відео стало вірусним.

Лео торкнувся струн душі мільйонів людей в усьому світі. Навіть третій Президент України Віктор Ющенко поширив запис на своїй сторінці. А українські зірки підхопили пісню про калину, влаштувавши відео-флешмоб.

Леонард Буша разом з батьками і старшим братиком жив в Ірпені, однак з початком широкомасштабних бойових дій родина мусила покинути рідний дім та евакуюватись на захід. У маленькому селі Хмельниччині їх прихистили місцеві мешканці, допомогли харчами і одягом. Батьки дітей з вдячністю відгукуються про добрих людей, які трапились на їхньому шляху.

Автор: Наталя Кошай

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook