Новини
Інфраструктура

Газовики з Хмельниччини відбудовують зруйновану інфраструктуру на Київщині

П’ять бригад слюсарів та електрогазозварників найвищих кваліфікаційних розрядів з «Хмельницькгазу» прибули в Бучанський район на Київщину для відновлення зруйнованої рашистами газової інфраструктури.

Перший “газовий десант” з Хмельницького, Старокостянтинівського, Волочиського та Городоцького підрозділів газорозподільної компанії разом з колегами з «Київоблгазу», «Вінницягазу» та «Житомиргазу» єдиною командою працюють над виконанням поставлених завдань.

До глибини душі ми з хлопцями вражені звірськими руйнуваннями окупантами наших українських сіл, газопроводів та будинків бучанців, – ділиться враженнями керівник групи Ігор Феринський. – Однак, це ще більше додає нам сили та бажання самовіддано працювати, аби у максимально короткі строки повернути наших співвітчизників до нормального цивілізованого життя.

Роботи для газовиків чимало: проведення аварійних та ремонтно-відновлювальних робіт підвищеної складності, ремонт потрощених газопроводів, газорегулюючого обладнання. Адже тисячі споживачів з нетерпінням чекають газу в домівках, аби повернутися до звичного цивілізованого життя, – повідомили в пресслужбі АТ “Хмельницькгаз”.

Автор: Наталя Кошай

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook