Новини
Погода

Прогноз на 30 квітня: на Хмельниччині – знову нічні заморозки

Сьогодні вночі на Хмельниччині синоптики знову прогнозують пониження температури повітря до морозного (0-3°С нижче нуля). Разом з тим день обіцяє бути теплим, хоч і малохмарними. Опадів завтра практично не передбачається.

Хмельницький центр з гідрометеорології про погоду інформує так: 30 квітня на Хмельниччині мінлива хмарність, місцями невеликий короткочасний дощ. Вночі та вранці місцями туман. Вітер північно-східний 5-10 м/с. Температура повітря: вночі 1-6° тепла, на поверхні грунту заморозки 0-3°, вдень 11-16° тепла.

Вранці в Хмельницькому буде сонячна погода. Ближче до обіду і до кінця дня обіцяють мінливу хмарність. Ввечері можливий невеликий дощ, який має швидко закінчитись. Температура повітря вранці +5, вдень +14, ввечері +11.

У Кам’янці-Подільському впродовж усього дня триматиметься сонячна погода. Під вечір хмарно з проясненнями. Опадів не передбачається. Температура повітря вранці +7, вдень +16, ввечері +13.

Вранці в Шепетівці буде триматися хмарна погода, яка вдень і ввечері зміниться на хмарну з проясненнями. Весь день буде без опадів. Температура повітря вранці +5, вдень +14, увечері +10.

Автор: Наталя Кошай

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook