Новини
Суспільство

Хмельницькі таксисти планують оголосити страйк (ВІДЕО)

За словами водіїв, які працюють на міських службах таксі, актуальні наразі тарифи економічно не обгрунтовані. Тож возити пасажирів їм доводиться за копійки. Відтак хмельничан попередили: найближчим часом, якщо до вимог водіїв не дослухаються, з цим викликом таксі у місті можуть виникнути проблеми.

Відеозвернення хмельничанина Олександра, який в Інстаграм веде сторінку, що показує звичайне життя таксиста в обласному центрі, поширили в одній з вайбер-спільнот міста. Як зазначено у коментарі до відео, мета страйку, який можуть найближчими днями оголосити водії таксі, донести до керівників служб інформацію про те, що існуючі наразі тарифи економічно не обґрунтовані.

Ситуацію в країні всі знають, але ми обов’язково переможемо. Але – біда в таксі. Біда, пов’язана з тим, що ми, таксисти, возимо за копійки. Паливо виросло, амортизація виросла, елементарно – продукти, комуналка – все виросло. Я всіх розумію, але ми возимо реально за копійки, – наголосив Олександр.

Також він додав, що водії-таксисти не вимагають підняття тарифів на великі суми. Як зазначено у коментарі до відео, йдеться про підвищення тарифів на 20-30 відсотків.

Все адекватно, наші пропозиції до директорів служб були реальними. Тому я хочу довести до відома хмельничан та гостей міста: не дивуйтеся, якщо найближчими днями у вас буде проблема з викликом таксі. Ми будемо бастувати. Так що вибачайте, але ми мусимо за щось жити, – підсумував своє звернення Олександр.

Відео опубліковане: Новини Хмельниччини Автор: taxilifekhm

Нагадаємо, у Хмельницькому таксисти не лише возять пасажирів за гроші, а й долучаються до волонтерства. Так, з залізничного вокзалу мешканців інших міст, які прибувають до обласного центру, рятуючись від війни, безплатно підвозили водії однієї зі служб.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook