Новини
Погода

Прогноз на 4 травня: на Хмельниччині утримається тепла погода

Хмарну, але без опадів погоду прогнозують на завтра, 4 травня, на Хмельниччині синоптики. Ніч має бути тепла, а день навіть дещо спекотним. Щоправда, давно пора, адже холодна весна цього року дещо затягнулася.

За інформацією Хмельницького центру з гідрометеорології протягом дня очікується мінлива хмарність без істотних опадів. Вітер північний 5-10 м/с. Температура повітря: вночі 4-9° тепла, вдень 14-19° тепла.

Якщо вірити народним прикметам, у цей час потрібно спостерігати за черемхою: якщо вона рано зацвіла – буде тепле літо. Якщо ви ще не посадили часник, саме час це зробити, щоб літом уже зібрати врожай.

Хмар на небі не буде тільки вночі, а з ранку і до самого вечора у Хмельницькому буде зберігатися похмура погода. Без опадів. Температура повітря вранці +11, вдень +15, ввечері +11.

Ясному ранку прийде на зміну хмарна погода, яка утримається у Кам’янці-Подільському до самого вечора. Без опадів. Температура повітря вранці +13, вдень +18, ввечері +17.

Вранці у Шепетівці небо буде ясним, а вдень вкриється хмарами, які не зникатимуть до завершення дня. Без опадів. Без опадів. Температура повітря вранці +10, вдень +15, увечері +9.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook