Новини
Інфраструктура

На дорогах Хмельницького “латають” ями

Роботи з ліквідації пошкоджень дорожнього покриття у Хмельницькому стартували у квітні, у мікрорайоні Ракове. Наразі працівники комунального підприємства по будівництву, ремонту та експлуатації доріг ремонтують автошляхи в інших мікрорайонах міста.

За інформацією пресслужби Хмельницької міської ради, стартували роботи з ремонту дорожнього покриття на вулицях Гетьмана Мазепи (колишня Красовського) та Чорновола. Вже відновлено 1482 квадратних метрів дорожнього покриття на вулиці Гетьмана Мазепи (ділянка від вул. Князя Святослава Хороброго (колишня вул. Толстого) в напрямку вул. Пілотської), 2519 квадратних метрів покриття на вулиці Чорновола. Також на перехресті вулиць Чорновола – Довженка зробили пониження на пішохідних переходах.

Гарячим асфальтобетоном у квітні ліквідовано 90 квадратних метрів пошкоджень доріг на вулиці Профспілковій та 80 квадратних метрів на вулиці Болохівській. Зараз комунальники працюють на вулиці Вайсера (ділянка від вулиці Свободи до вулиці Грушевського), – повідомили у міській раді.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook