Новини
Освіта

Понад 200 майбутніх випускників на Хмельниччині планують навчатися у військових вишах

Війна, яка почалася на території України 8 років тому, назавжди змінила життя багатьох українців, в тому числі й юних. Після повномасштабного вторгнення росіян на територію нашої держави у лютому, маючи перед очима приклад ефективного спротиву українських військових їхній агресії, чимало сьогоднішніх випускників шкіл Хмельниччини мріють здобути військову освіту, аби в майбутньому стати на захист України.

Наразі понад дві сотні школярів, які цього року закінчують здобувати середню освіту та надалі мають намір вступати у військові вищі навчальні заклади, вже подали у виші відповідні заяви. Про це повідомляє АрміяInform з посиланням на Хмельницький обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки.

Також там додали: оскільки через воєнні дії, які тривають на території України, не всі виші визначилися з тим, як відбуватиметься вступна кампанія, наразі найбільшою популярністю у майбутніх випускників користується Національна академія сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook