Новини
Погода

Прогноз на 5 травня: на Хмельниччині знову прогнозують заморозки

Недовго мешканці Хмельниччини тішилися теплим ранкам та ночам – на завтра в області та в обласному центрі знову, за прогнозами синоптиків, очікуються заморозки на поверхні ґрунту – 0-3 градуси, що дорівнює І (жовтому) рівню небезпечності. Вдень обіцяють теплу погоду та ясне небо.

До слова, якщо вірити народним прикметам, то у минулі часи помітили, що якщо 5 травня вночі станеться заморозок, то ще 40 днів вранці буде достатньо холодно.

За інформацією Хмельницького центру з гідрометеорології протягом дня очікується мінлива хмарність без опадів. Вітер північно-східний 3-8 м/с. Температура повітря: вночі 1-6° тепла, вдень 12-17° тепла.

У Хмельницькому небо буде ясним до самого завершення дня. Без опадів. Температура повітря вранці +8, вдень +14, ввечері +10.

Весь день у Кам’янці-Подільському буде ясним, тільки вранці ненадовго небо вкриється хмарами. Без опадів. Температура повітря вранці +9, вдень +16, ввечері +12.

Вдень у Шепетівці очікується хмарність, незважаючи на те, що ранок та вечір обіцяють бути ясними. Без опадів. Температура повітря вранці +10, вдень +15, увечері +9.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook